Unde vor fi restricții de trafic în noaptea dintre ani

Unde vor fi restricții de trafic în noaptea dintre ani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru siguranța cetățenilor și pentru o vizibilitate cât mai bună a focurilor de artificii, circulația rutieră va fi închisă pe mai multe tronsoane de străzi în noaptea dintre ani, anunță Primăria municipiului Galați.

Este vorba despre:

- bulevardul Marea Unire, între strada Navelor și strada G-ral Cernat, în intervalul orar 23,00 – 00,30;

- strada Traian, între bulevard Marea Unire și strada Roșiori, în intervalul orar 23,00 – 00,30;

- strada Brăilei, între strada Traian și strada Domnească, pe sensul de coborâre spre strada Domnească, în intervalul orar 21,30 – 03,00;

- strada Stadionului, între bulevardul Oțelarilor și strada Brăilei, în intervalul orar 23,00 - 00,30.

„Autovehiculele parcate în zonele restricționate amintite mai sus, vor putea ieși din zona respectivă doar după reluarea traficului, în fiecare zonă în parte”, transmite Primăria Galați.

Măsurile se impun pentru că sâmbătă, 31 decembrie, în zona centrală a orașului se va organiza petrecerea de revelion în aer liber. Scena va fi amplasată în zona Spicu, la intersecția străzilor Brăilei și Domnească, iar atmosfera va fi întreținută de DJ Andrei Codreanu, DJ Eugen Anghel, DJ Marius Ilie și MC Liviu Stoica. Petrecerea începe la ora 22,00 și se va încheia la ora 02,30. La trecerea dintre ani vor fi focuri de artificii lansate simultan în trei puncte ale orașului. Este vorba despre Faleza Inferioara (zona Elice), esplanada din fața Sălii Sporturilor și parcarea Shopping City Galați.

Citit 3121 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.