Protecția Consumatorilor a închis o sală de fitness

Protecția Consumatorilor a închis o sală de fitness
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Miercuri, 4 ianuarie, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi și-au diversificat controalele și au desfășurat o acțiune de verificare la sala de fitness Evolution Fitness din Galați (zona Micro 17), aparţinând Monofit Sport SRL, parte a unei tematici proprii de control.

La fața locului, aceștia au constatat utilizarea unor grupuri sanitare neigienizate (ocazie cu care au fost observate clanțe rupte, lipsa capacului și a colacului de toaletă, a substanțelor dezinfectante sau a săpunului lichid), cu chiuvete dotate doar cu apă rece, precum și lipsa dulapurilor din dotarea vestiarului sau neprezentarea cărților tehnice ale aparatelor utilizate în sală.

Pentru aceste nereguli, comisarii CJPC Galaţi au aplicat o amendă contravențională, în valoare de 2.000 de lei, un avertisment și oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor constatate.

Citit 2884 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 11:44

2 comentarii

  • postat de jucator contribual
    Joi, 05 Ianuarie 2023 15:35
    82.78.232.***
    PROTECTIA CONSUMATORULUI SA VERIFICE SI SĂ TRIMITĂ PARCHETULUI PLÂNGERI ::
    1. JOCURIILE DE NOROC, pt ca nu afisează castigatorii de la cAmpionatul mondial ptivind sutoturismul de la SUPER BET, telivizosarele di tricourile de la FORTUNA, separe că le impart intre ei ??
    2. la LOTO, sub pretextul c
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 05 Ianuarie 2023 13:13
    5.13.168.***
    Este o gluma, ia verificati barurile, CATE au apa calda la toalete? NICIUNA APROAPE!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.