Bărbat reținut în timp ce încerca să dea foc la casă

Bărbat reținut în timp ce încerca să dea foc la casă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un scandal domestic s-a soldat cu două intervenții ale poliției în cursul aceleiași zile și cu reținerea unui bărbat de 44 de ani, pe care nici poliția și nici un ordin de protecție nu l-au putut potoli. S-a întâmplat într-o familie din Tecuci, unde fiica individului, o tânără de 23 de ani, a cerut ajutorul oamenilor legii pentru că ea, mama ei și gospodăria le erau amenințate de tatăl violent. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe cel împotriva căruia emiseseră, cu doar câteva ore mai devreme, un ordin de protecție, care ar fi trebuit să îl țină departe de casă și familie.

"În cursul aceleiași zile, bărbatul de 44 de ani își agresase fizic soția în locuința comună, din municipiul Tecuci, iar în urma intervenției polițiștilor, precum și a parcurgerii formularului de risc, s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu, prin care i se interzicea celui în cauză să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de soția sa, în vârstă de 42 de ani, și de locuință. La a doua intervenție, polițiștii l-au găsit pe bărbat în curtea imobilului, în timp ce stropea cu benzină mai multe lemne și manifesta un comportament agresiv la adresa soției sale", a explicat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Individul a fost încătușat și dus la poliție, unde i s-a întocmit dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție și tentativă de distrugere. El a fost reținut și va fi dus în fața unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Citit 918 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2023 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.