Pistolarul gălăţean – din stradă, în arest

Pistolarul gălăţean – din stradă, în arest
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tânărul împuşca joi dimineaţa, cu un Colt, pietonii de pe bulevardul Coşbuc *

Împuşcăturile auzite joi dimineaţă în Galaţi, la intersecţia străzilor Coşbuc cu Tecuci (FOTO), au făcut două victime, deşi acestea nu s-au ales cu leziuni grave.

Bilele de plastic din pistolul Colt automatic calibru 6 mm l-au atins pe Emil Mocanu – patronul unui magazin de armament din zonă - şi pe Lucian Pletea. Cei doi gălăţeni se aflau în faţa magazinului când geamul din spate al unui Volkswagen Golf albastru s-a lăsat, iar un braţ înarmat a ieşit din maşină.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „În maşină se aflau patru tineri, Nicuşor H., Neculai M., Daniel S. şi Andrei E., cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, Daniel S. fiind singurul care a tras”.

În arest

Încă nu au fost stabilite motivele pentru care tânărul a apăsat pe trăgaci, cu atât mai mult cu cât încă nu s-a demonstrat că agresorii şi victimele se cunoşteau. Nici unul dintre cei aflaţi în maşină nu are ocupaţie sau antecedente penale.

Faţă de Daniel S. s-a dispus începerea urmăririi penale pentru port fără drept de armă albă, lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, tânărul fiind reţinut 24 ore în arestul Poliţiei Galaţi, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Citit 3270 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.