Start în „Cupa Presei Locale” la fotbal

Start în „Cupa Presei Locale” la fotbal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de ieri am înlocuit şapourile cu centrări, intertitlurile cu pase în careu, iar stand-up-urile cu lovituri de departajare. După ce am fost faultaţi flagrant în spaţiul de pedeapsă al drepturilor de autor de către guvernanţi, am decis să ne dăm la oase între noi, în cadru bine organizat. Ce alt prilej mai bun puteam găsi decât o cupă a presei la fotbal?

După mai mulţi ani în care faţa presei locale a fost schimonosită în fel şi chip, am reuşit să găsim patru echipe de jurnalişti, aleşi pe sprânceană, care să se confrunte şi altfel decât în tiraje, audienţe sau trafic.

Am găsit şi sprijin pentru organizarea acestei competiţii, iar pentru asta trebuie să mulţumim Direcţiei Judeţene pentru Sport Galaţi, dar şi celor de la Martens SA.

Competiţia va avea loc pe terenul sintetic al Direcţiei Judeţene pentru Sport Galaţi, iar la start se aliniază, pe lângă „Viaţa liberă”, colegii de la Adevărul de Seară, o echipă a publicaţiei on-line „Dunărea Bătrână” şi o echipă mixtă formată din jurnalişti de la staţiile radio-tv din Galaţi.

Le promitem cititorilor ziarului nostru că vom încerca să nu îi dezamăgim şi îi asigurăm că în acest moment nu vedem alt deznodământ decât acela în care ne vom mândri cu primul loc al competiţiei.

Numai că, folosind un clişeu de prin anii `70, trebuie să spunem că... balonul a rămas rotund.

Citit 2497 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.