A da sau a nu da în cap

A da sau a nu da în cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ştie de la cine a mâncat, zilele trecute, o bătaie soră cu moartea, dar susţine că nu s-a lămurit încă şi de ce! Este povestea unui bărbat de 23 de ani, din Folteşti, care a ajuns, ieri dimineaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, într-o stare nu tocmai fericită.

Cu ochii umflaţi şi vineţi din cauza loviturilor încasate şi cu capul spart, omul se află în prezent în grija medicilor din cadrul serviciului de Neurochirurgie. Deocamdată toate îl dor, aşa că în zilele următoare va decide ce măsuri va lua împotriva celor care l-au snopit.

„Dacă în economie iniţiativa şchioapătă, în materie de agresiune iniţiativa debordează şi chiar practică un comerţ de întâmpinare. A fost internat un tânăr de 23 de ani care în momentul de faţă este supus unor investigaţii la computerul tomograf – o grămadă de bani”.

„Omul care se află acum în stare proastă a fost bătut pe uliţa satului de o persoană pe care o cunoştea, dar cu care nu avea nimic de împărţit. Numai că, dacă tot ai muşchi şi dacă nimeni nu răspunde pentru ce face, de ce să nu dai în cap?” se întreabă retoric purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 812 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.