Municipiul și județul Galați, premiate pentru integrarea noilor tehnologii

Municipiul și județul Galați, premiate pentru integrarea noilor tehnologii
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Două distincții au fost acordate Galațiului la Gala "Smart City Industry Awards", unde au fost recunoscute și premiate persoane, instituții și companii care au reușit să integreze noile tehnologii în diverse proiecte realizate pentru binele comunității și al oamenilor.

Astfel, municipiul Galați a primit distincția "Best Smart City Project", pentru proiectul "Smart City Galați - dezvoltarea unui oraș inteligent și sustenabil". Consiliul Județean Galaţi a obținut premiul "Smart Living", pentru proiectul "Galați, centru regional de tratare și diagnosticare a cancerului cu ajutorul a două acceleratoare de particule".

"Este un premiu care ne motivează să continuăm în direcția utilizării noilor sisteme și tehnologii care să ne îmbunătățească viața", a declarat primarul Ionuț Pucheanu. "Este un premiu obținut de întreaga comunitate gălățeană, care are în spate munca unei întregi echipe", a ținut să spună şi președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

Citit 2565 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2023 02:11

3 comentarii

  • postat de Zz
    Luni, 03 Aprilie 2023 13:59
    78.96.81.***
    Asta este un pamflet, sigur.GALATIUL NU ESTE MATURAT MACAR CUM PUTEM VORBI DE ALTCEVA¿????????????
    0
    0
  • postat de Akbar
    Duminică, 02 Aprilie 2023 11:26
    5.13.208.***
    Se fumeaza tare si bine in orasul asta. Va invit prin cartierele marginase ale orasului, sa simtiti pe propria piele strategia smart. Suntem fruntasi la numarul de someri iar iarna trecuta orasul arata ca dupa bombardament. Munti de gunoaie zac la punctele de colectare a deseurilor, jumate de oras n-a mai vazut trotuare asfaltate dinainte de '89, iar spatiile verzi aproape ca nu mai exista. Asta DA smart city. La Balaceanca !
    0
    0
  • postat de gynexx
    Vineri, 31 Martie 2023 22:23
    95.76.18.***
    "Este un premiu care ne motivează să continuăm în direcția utilizării noilor sisteme și tehnologii care să ne îmbunătățească viața", a declarat primarul Ionuț Pucheanu. Probabil este o gluma de 1 aprilie deoarece nu se vede nici o imbunatatire a vietii in Galati, din contra, somajul este cat casa iar salariile in mediul privat nici pentru subzistenta nu ajung - ca sa dau doar doua exemple.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.