Gălăţeanca Timeea Bostan a câştigat trofeul „Vedeta Familiei” la TVR1

Gălăţeanca Timeea Bostan a câştigat trofeul „Vedeta Familiei” la TVR1
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Carismă, talent, un timbru superb, forţă în glas, iar scena a fost numai a ei! Asta a dovedit din plin gălăţeanca Timeea Bostan – „Biţu” pentru prieteni – aleasă câştigătoarea ediţiei de sâmbătă dimineaţă a misiunii „Vedeta Familiei”, pe TVR1. Juriul format din Elena Gheorghe, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Radu Ştefan Bănică n-a avut deloc o misiune uşoară, deoarece competitoarele gălăţencei nu s-au lăsat mai prejos cu momentele lor artistice. Însă „Biţu” chiar a fost şi e de poveste, după cum a remarcat, pe bună dreptate, profesoara ei de canto, Monica Măciuceanu, de la Şcoala „Voces”.

Aşa cu aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, gălățeanca Timeea Bostan - „Bițu” pentru prieteni, a fost una dintre protagonistele emisiunii de sâmbătă dimineaţă „Vedeta familiei”, un talent-show dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Cu o galerie puternică de susţinători formată din gaşca „Voces”, susţinută de familie, „Biţu” nu doar că a făcut spectacol, dar s-a şi bucurat de el.

La prima probă, Timeea a urcat pe scenă alături de mama şi de sora ei mai mare, Adina Bostan, un nume cunoscut din concursurile tv și din festivaluri de muzică, despre care ați putut citi în ziarul „Viața liberă”. Cele trei au interpretat piesa Irinei Rimes „Acasă”, iar emoţia pe care au transmis-o a fost atât de puternică încât, de la masa juriului, Elena Gheorghe a anunţat că, în pauza de filmare, îşi va suna mama.

„Aţi creat un moment foarte sensibil. Aţi fost extraordinare. Timeea, ai e unde să înveţi pentru că sora ta cântă extraordinar de bine. M-aţi umplut de bucurie şi de emoţie”, a spus Elena Gheorghe.

„Un moment special, o piesă foarte bine aleasă şi o familie plină de talent. Felicitări surorii mai mari – cânţi foarte frumos! Felicitări Timeei – ai un timbru superb! Şi felicitări mamei!”, a remarcat Radu Ştefan Bănică.

„V-aţi armonizat foarte-foarte frumos, într-o piesă care ne sensibilizează pe toţi. Timeea nu îţi doresc decât să ai un parcurs frumos precum îl are sora ta,  să o urmezi, să fiţi două surori inegalabile”, le-a urat Matilda Pascal Cojocăriţa.

 

Pentru cea de-a doua probă, Timeea a ales piesa lui Bruno Mars, „Count on Me”, iar interpretarea l-a făcut pe Radu Bănică să exclame: „Carismă, talent, ai cântat superb, pe notă, forţă în glas! Scena a fost a ta!”.

„Eşti bună de tot! Eu aş vrea să-mi dea Dumnezeu zile să trăiesc şi să mă inviţi la primul tău concert mare! Cu siguranţă vei ajunge un artist aşa cum şi doreşti, mai ales că ai o familie minunată”, a spus Matilda Pascal Cojocăriţa.

„Cei care au ascultat mai devreme deja au spus: da, Timeea este un mare talent! Iar eu sunt unul dintre fanii tăi”, a recunoscut Elena Gheorghe.

Pentru ultima probă, gălăţeanca a făcut spectacol cu piesa Stelei Popescu „Amor estival”.

Juriul a deliberat şi a decis că Timeea Bostan merită din plin trofeul „Vedeta familiei”!

„Ziua aceasta, pentru mine, a fost una de neuitat. Cred că o să-mi aduc aminte de ea şi atunci când voi avea copii, şi le voi povesti că am fost aici, la Televiziunea Română”, a spus, emoţionată, gălăţeanca.

Citit 2646 ori Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2023 09:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.