Hărţuit şi şantajat la doar 16 ani, de către un alt adolescent

Hărţuit şi şantajat la doar 16 ani, de către un alt adolescent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Presiunile făcute de şantajist au ajuns atât de insuportabile, încât puştiul de 16 ani şi-a anunţat tatăl. Iar bărbatul a ştiut imediat ce are de făcut * Sesizare la Poliţie *

Un gălăţean de 44 ani a sesizat miercuri Secţia 1 în legătură cu faptul că fiul său, Alexandru, de 16 ani, elev, este şantajat de către un individ cunoscut cu numele de „Ciprian” (FOTO).

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi ne-a declarat că: „Individul pretindea să i se plătească 80 lei, întrucât el şi alţi cunoscuţi de-ai săi ar fi aplanat un conflict, intervenind în favoarea lui Alexandru N.”.

Şantajist la 18 ani

Poliţiştii au stabilit că în perioada august-septembrie 2010, „Ciprian” l-a căutat pe Alexandru la  telefon, la şcoală sau prin persoane din anturajul său, dar s-a întâlnit şi cu tatăl băiatului, de la care, de asemenea, a cerut bani.

Miercuri, 22 septembrie 2010, şantajistul a fost prins în flagrant, el fiind gălăţeanul Ciprian D. (FOTO 2), de 18 ani, asupra acestuia fiind găsită suma de 50 lei, bani care, în prealabil, fuseseră identificaţi după serie şi marcaţi în laboratorul criminalistic.

Tânărul a fost reţinut pe baza de ordonanţă şi a fost prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Citit 1810 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.