Nemâncaţii gălăţeni jefuiesc Carrefour-ul brăilean

Nemâncaţii gălăţeni jefuiesc Carrefour-ul brăilean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu borseta! *

V-ar fi trecut prin minte că, dacă la Galaţi nu ţine să furi din hipermarket, hoţii noştri s-ar putea reorienta spre Brăila? Iată că acolo unde imaginaţia noastră este limitată, un concitadin ambiţios a reuşit să marcheze o premieră: omul şi-a propus - şi aproape a reuşit - să jefuiască magazinul Carrefour din oraşul alăturat, „înarmat” doar cu borseta.

Astfel, şeful de tură pază la Carrefour-ul din Brăila a sesizat marţi seară Poliţia în legătură cu faptul că un tânăr încerca să fure bunuri din magazin.

Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila: „Poliţiştii l-au identificat pe un gălăţean de 21 de ani, care trecuse de casele de marcat, având într-o borsetă mai multe bunuri furate din magazin, pe care nu le plătise. Paguba cauzată este în valoare de 90 lei, fiind recuperată în totalitate”.

Nu se cunoaşte conţinutul borsetei gălăţeanului, dar putem presupune că omul nu a fost atras de batoane de salam sau mingi de fotbal. În fond, avem şi noi, la Galaţi, din-astea. Una peste alta, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Citit 2793 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.