Scandal, sânge şi răzbunare în familia Bâtă

Scandal, sânge şi răzbunare în familia Bâtă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fiul, la un pas de a-şi omorî tatăl *

Dacă ai tăi nu se ocupă de tine cum se cuvine, atunci cine? Cinic, dar probabil aşa a gândit şi un bărbat de 35 de ani, care după ce şi-a bătut bine tatăl, l-a tăiat, apoi l-a sufocat cu perna şi, pentru că bătrânul tot nu a murit, s-a enervat şi a plecat încotro a văzut cu ochii.

Ca să nu se lase mai prejos, părintele l-a reclamat imediat la Poliţie, care acum îl caută pe fugar. A fost o zi din viaţa familiei Bâtă.

Poliţia Corni a fost sesizată marţi după-amiază de către Virgiliu Bâtă, de 60 ani, din comuna Corni, în legătură cu faptul că în aceeaşi zi, la ora 12,30, aflându-se acasă la fiul său, Tudorel Bâtă, de 35 ani, din Galaţi, acesta l-a bătut, l-a tăiat pe mâini cu un cuţit, apoi l-a sufocat cu o pernă, vrând să îl omoare, pe fondul unor neînţelegeri familiale.

După toate acestea, Virgiliu Bâtă povesteşte ca a fost legat cu cabluri la mâini şi la picioare, gura fiindu-i astupată cu o faţă de pernă de către fiul său. Tânărul i-a luat apoi suma de 1.800 lei şi a fugit pe jos într-o direcţie necunoscută. S-a întocmit dosar penal.

Scandalul pare să fi pornit de la faptul că tatăl vânduse un imobil din Galaţi, luând apoi banii. Fiul s-a înfuriat, iar deznodământul îl ştim deja cu toţii.

Să luăm aminte pe cine informăm când facem tranzacţii, da?

Citit 1265 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.