Nati Meir a vrut să-şi ia zilele

Nati Meir a vrut să-şi ia zilele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nati Meir a încercat sâmbătă, la ora 4:30, să se sinucidă în Penitenciarul Galaţi, unde se află în arest. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Penitenciarului Galaţi, Meir s-a izolat în baia celulei şi a folosit baretele unei sacoşe din rafie încercând să se spânzure.

Toartele sacoşei au cedat însă, zădărnicind planul fostului parlamentar. Colegii de detenţie i-au alertat imediat pe paznici, iar deţinutul a fost transportat de urgenţă la infirmeria penitenciarului, medicii de aici considerând că nu se impune transportul la spital. 

„În prezent, în acest caz a fost demarată o anchetă. Deţinutul se află în continuare în infirmerie şi primeşte consiliere psihologică. El se află în afara oricărui pericol”, a declarat Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi.

Nati Meir este cercetat în stare de arest într-un dosar de trafic de influenţă, el fiind acuzat că a pretins bani de o persoană care se află în detenţie la Galaţi, pentru a-i determina pe judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să revoce măsura arestării preventive a denunţătoarei.

În luna aprilie a acestui an, Nati Meir a fost arestat ca urmare a unei sentinţe a Tribunalului Galaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă simplă şi continuată.

La sfârşitul săptămânii trecute, în acelaşi dosar, magistraţii instanţei amintite au judecat cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea de eliberare sub control judiciar. Anunţarea sentinţei a fost făcută de-abia ieri, cererea lui Meir fiind respinsă.

Citit 1152 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.