Sec de Murfatlar în Canada

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concert cu tricolorul la gât: Renumita trupă”Scorpions” din Germania a încins scena montată după standarde europene pe stadionul Zimbru din Chişinău. Timp de trei ore, „Scorpions” şi-a încântat fanii cu melodiile sale celebre. Solistul Klaus Meine a intrat în scenă cu tricolorul la gât şi i-a salutat pe fani în română. Artiştii au cântat live şi le-au oferit celor prezenţi la concert un show incendiar.

* Halloween, la Casa Română din Hayward: Casa Română din Hayward, California, organizează sâmbătă, 30 octombrie, la sediul său, în intervalul orar 19:00 - 01:00, tradiţionala petrecere de Halloween. Halloween Party este o acţiune de strângere de fonduri pentru Casa Română. Una din atracţiile serii va fi, ca de obicei, concursul de costume cu premii, pentru adulţi şi copii.

* Satul Francofoniei de la Montreux: „La Roumanie et sa richesse culturelle: un pays, d`innombrables perspectives” este sloganul sub care România îşi va promova apartenenţa la latinitate, arhitectură românească, ofertă turistică şi dimensiunea sa arhaică, în cadrul Satului Francofoniei din perioada 17-24 octombrie 2010, manifestare conexă a Sommet-ului Francofoniei de la Montreux.

* Festivalul mondial al vinului din Moncton: În perioada 30 octombrie - 6 noiembrie va avea loc la Moncton cea de-a 20-a ediţie a Festivalul mondial al vinului, eveniment la care va fi şi România reprezentată.

Sec de Murfatlar, Cabernet Sauvignon şi Feteasca Neagră Trei Hectare (Murfatlar), Prahova Valley Reserve Pinoit Noir şi Prahova Valley Sparkling Wine (Cramele Halewood), Villa Zorilor Bon Vino şi Tămăioasa Românească (Vinarte) sunt soiurile prezentate.

Acest festival, cel mai mare din Canada Atlantica, care atrage peste 10.000 de degustători, reprezintă o ocazie unică de a face cunoscute vinurile româneşti, în această parte a Canadei. Vinurile româneşti se găsesc pe piaţa New Bruswick-ului, încă din anul 2007.

* Magazin alimentar românesc în Italia: Miile de români care locuiesc la San Giuliano Milanese, la periferia oraşului Milano, şi în localităţile din jur au de la începutul lui septembrie posibilitatea să cumpere produse româneşti, de la magazinul „Le delizie dell`Est”.

Patronul, Marius Oniga are 35 de ani, este născut la Aiud, în Alba, dar o mare parte a vieţii şi-a petrecut-o la Bucureşti, unde a absolvit Facultatea de Drept şi a lucrat în comerţ.

Citit 841 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.