Nenorociri de weekend

Nenorociri de weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din nefericire, în week-end vremea rea nu i-a mai ţinut pe gălăţeni departe de necazuri. În serviciul de Primiri Urgenţe s-au înregistrat zeci de cazuri. Pentru unele a fost nevoie şi de măsurarea nivelului de alcool din sânge, pentru a se putea interveni corespunzător.

Vârstele pacienţilor care au păţit-o în weekend variază. Doi tineri de 19 şi 21 de ani cu acelaşi nume de familie  s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale şi toracice.

A păţit-o însă şi un bărbat de 33 de ani care s-a autoaccidentat, dar şi o femeie de 72 de ani care a fost agresată. Un brăilean a fost adus cu un traumatism cranio-cerebral grav, în comă profundă şi a fost transferat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă.

O gălăţeancă de 34 de ani a căzut din picioare şi s-a lovit la cap. Doi bărbaţi au ajuns la urgenţe cu arsuri de gradul II şi III şi au fost internaţi în secţia de Arşi. Dacă ar fi fost vorba de doamne, am fi presupus că s-au opărit cu apa pentru murături.

În situaţia de faţă însă, ipoteza nu pare una tocmai plauzibilă. Au mai venit la medic şi o femeie de 61 de ani şi alte două de 42  şi 45, care fuseseră agresate cu urmări destul de serioase.

Poate că până la urmă, când tulburelul se va mai limpezi, iar oraşul va adormi sub troienele iernii, se vor mai linişti şi scandalurile. Până atunci, slabe şanse!

Citit 1236 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.