Spectacolul-experiment "Tomodachi", pe scena Dramaticului

Spectacolul-experiment "Tomodachi", pe scena Dramaticului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Joi, 28 septembrie 2023, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" din Galaţi se va juca "Tomodachi", un spectacol teatral experiment care abordează teme relevante pentru generația actuală: bullyingul, relația cu tehnologia și dezvoltarea identității personale.

O coproducție Kinelink Moovee - Teatrul Dramatic, spectacolul "Tomodachi", scris și regizat de Alexandru Horghidan, transcende granițele teatrului tradițional pentru a crea o experiență de neuitat, menită să fascineze, să educe și să inspire. Efectele speciale, mixul dintre digital și real, personajele virtuale transformă fiecare moment într-o oportunitate de a experimenta o gamă largă de emoții, într-un mediu interactiv și captivant.

Din distribuție fac parte absolvenți ai Facultății de Arte a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galați, coordonați de conf. dr. Victor Mihăilescu: Andrei Ardeleanu, Ionuț Strat, Mihaela Godorozea, Bianca Totolici, Denisa Onisie, Laurențiu Bobeică, Alexandru Bențea, Theo Crețu, Mihai Păun.

Producția integrează tehnologia digitală și o varietate de teme relevante, de la inteligență artificială la relațiile interpersonale, oferind nu doar divertisment de înaltă calitate, ci și un prilej de învățare și dezbatere pe teme actuale.

Biletele la spectacol pot fi cumpărate online, de pe site-ul bilete.kinelink.ro.

Citit 765 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.