Încă un restaurant din Galați închis temporar de Protecția Consumatorilor, în urma unei sesizări

Încă un restaurant din Galați închis temporar de Protecția Consumatorilor, în urma unei sesizări
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Joi, 19 octombrie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a realizat un control la braseria „Ca la Mama Acasă” aparținând SC Autoservirea Marrdram SRL (din zona Micro 39), în urma unei sesizări.

Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galați au aplicat două amenzi contravenționale, în valoare de 10.000 lei, au decis oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate și au oprit definitiv de la comercializare preparatele neconforme.

Comisarii CJPC Galați au constatat existența unor condiții improprii de preparare și depozitare a produselor alimentare: pereți murdari, paviment insuficient igienizat, tavan cu infiltrații de apă.

Unitatea utiliza vase și ustensile neprofesionale și nu se respecta temperatura de 60 de grade Celsius de păstrare a mâncărurilor preparate în unitate.

De asemenea, nu erau afișate toate informațiile privind ingredientele utilizate la prepararea mâncărurilor, substanțele alergene conținute în produsele preparate, precum și valorile nutriționale ale mâncărurilor.

Citit 12300 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.