"Peşte" brăilean închis la Galaţi

"Peşte" brăilean închis la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mafia peştilor români din Fratte (Italia) pierde un membru * Mihai Dragomir, 26 de ani, va fi extrădat *

După ce a forţat româncele din Italia să se prostitueze, i-a venit rândul să plătească pentru faptele sale. Urmărit la nivel internaţional, brăileanul Mihai Dragomir, în vârstă de 26 de ani, a fost prins în oraşul vecin pe 26 octombrie de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale, la solicitarea autorităţilor italiene.

Pe numele tânărului, Tribunalul din Fermo, Italia a emis un mandat european de arestare pentru participare la organizaţie criminală şi exploatarea unor tinere prin obligarea acestora de a practica prostituţia.

Banii grei făcuţi la Fratte

Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Poliţiei Brăila: „Poliţia italiană a stabilit că din octombrie 2008 şi până în prezent, brăileanul a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a desfăşurat activităţi ilegale în zona Fratte, Italia, indivizii având ˝monopol˝ asupra pieţei prostituatelor din zonă”.

De asemenea, s-a mai stabilit că, în aceeaşi perioadă, Mihai Dragomir a exploatat mai multe tinere din România, pe care le-a obligat să practice prostituţia, luându-le 50 la sută din câştigul obţinut.

În arest

Urmăritul a fost prezentat Curţii de Apel Galaţi care a emis împotriva sa mandat de arestare provizorie în vederea predării în favoarea autorităţilor italiene. Mihai Dragomir a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Citit 1918 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.