Cisternă Petrom răsturnată la Piscu

Cisternă Petrom răsturnată la Piscu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seria accidentelor spectaculoase implicând maşini de mare tonaj nu pare nici pe departe să se fi epuizat. După TIR-uri ciocnite şi autotrenuri cu purcei răsturnate, vine rândul unei cisterne care a plonjat în râpă, între două localităţi gălăţene.

Astfel, joi după-amiază, cisterna BR 03 ZSX a „sărit” de pe Drumul Naţional 25, în porţiunea dintre comunele Piscu şi Independenţa, maşina ajungând în râpă.

Conform comisarului Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, evenimentul nu a făcut victime, şoferul cisternei încercând, conform primelor cercetări, să evite un obstacol de pe şosea, fapt care l-a făcut să ajungă în râpă.

Conform surselor, pericolul a şuierat doar pe lângă urechile locuitorilor din judeţ, cisterna, care transportase apă înaintea accidentului, fiind goală la momentul „săriturii”, fără urmă de hidrocarburi.

De asemenea, martorii precizează că din cisterna – aparţinând Petrom (cel puţin asta scria pe uniformele purtate de angajaţii care dădeau o mână de ajutor Poliţiei venite la locul accidentului) -, nu au existat scurgeri. 

Traficul nu a fost perturbat în zonă, maşina răsturnată aflându-se mult în afara şoselei.

Citit 1630 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.