Șase bătăuși, reținuți după o încăierare în bar

Șase bătăuși, reținuți după o încăierare în bar
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Altercația izbucnită inițial între patru tineri a avut loc într-un bar din comuna Jorăști, în urma conflictului unul dintre participanți ajungând la spital cu mai multe leziuni. Bătaia care a degenerat a pornit de la niște divergențe pe care cel care avea să fie rănit, un tânăr de 21 de ani, le-ar fi avut cu alți trei bărbați din localitate, cu vârste de 24, 29, respectiv 36 de ani, toți din comuna Băneasa. Pe fondul alcoolului, disputa inițial verbală a degenerat într-una fizică, cei trei lovindu-l pe adversarul mai tânăr, aflat în minoritate.

"Cel agresat fizic ar fi ripostat și l-ar fi lovit pe unul dintre cei trei, în conflict intervenind alți doi bărbați aflați în local. În urma loviturilor primite, trei dintre aceștia au suferit răni, însă doar bărbatul în vârstă de 21 ani a fost preluat și transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale", au explicat reprezentanții Poliției, ca urmare a sesizării conflictului la 112 și efectuării primelor cercetări.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar după primele audieri cei șase participanți la încăierare au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi duși în fața unui judecător de la Tg. Bujor, cu propunerea unei măsuri preventive.

Citit 1901 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.