Ana Porgras, pregătită de revanșă la „Survivor All Stars”! (FOTO)

Ana Porgras, pregătită de revanșă la „Survivor All Stars”! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

„«Survivor All Stars» fără o adversară provocatoare nu se poate!”, susține Pro Tv în promo-ul care o are ca protagonistă pe campioana Ana Porgras. Special pentru acest clip de promovare, sportiva a îmbrăcat din nou costumul de gimnastică – alb cu tricolor – a intrat în sala de antrenamente și a executat câteva acrobații la bârnă. Din 16 ianuarie, zece „Faimoși” și zece „Războinici” se vor duela în sezonul suprem: „Survivor All Stars”, pe Pro Tv și pe VOYO.

A început deja numărătoarea inversă pentru telespectatorii nerăbdători să asiste la provocările noului sezon suprem „Survivor All Stars”, în care concurenții cei mai buni din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt.

După cum v-am informat, din echipa „Faimoșilor”, fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Iar în tabăra „Războinicilor” s-au aliniat: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Ana Porgras se află deja în Republica Dominicană și nu mai are acces la telefonul mobil. Iată mesajul pe care l-a postat când a acceptat provocarea participării la reality-show: „Let the game begin! Într-un colț al aventurii și al provocărilor se deschide din nou ușa pentru mine la «Survivor Romania». După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei și supraviețuirii. A fost o călătorie dură, dar acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită. În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj, promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare! Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii. Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună!”, a transmis sportiva.

Merită reamintit că, în sezonul din 2021 în care a participat, Ana Porgras a părăsit competiția în urma nominalizării manelistului Jador, la acel moment favoritul publicului. Jador a recunoscut că votul său nu va fi unul corect şi că, deşi i s-a sugerat să-l nominalizeze pe Culiţă Sterp, pentru că a pierdut puncte importante pe traseu, nu o poate face, pentru că-i este prieten: „O să o votez pe Ana, chiar dacă este foarte bună!”. Nominalizarea a surprins-o pe Ana Porgras, dar fair-playul şi sportivitatea şi-au spus cuvântul: „Sunt fericită, pe o parte, că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență”, a mărturisit gimnasta.

Acum are șansa de a-și lua revanșa: „N-am nevoie de motivație să fiu prima, am nevoie de voință. Mă văd câștigând sezonul sezoanelor: Ana all stars sună perfect!”, spune Ana Porgras.

Citit 2246 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.