Ia uite un … aaau, jet de spray în ochi!

Ia uite un … aaau, jet de spray în ochi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne cerem scuze dinainte dacă victima prezentată într-o lumina relativ nefavorabilă în această ştire are vreun handicap oarecare. Tocmai de aceea nu-i dezvăluim numele.

Dacă însă handicapul este minor sau lipseşte cu desăvârşire, tragem concluzia că atunci când s-a împărţit mintea, victima noastră n-a luat nici cu carul, nici cu paharul. Poate cu vreun degetar găurit. 

„S-a prezentat un tânăr de 17 ani, de la Centrul de Plasament «Radu Negru». Fusese pulverizat de la foarte mică distanţă, în faţă, cu un spray iritant”.

„Mecanismul acestei întâmplări este foarte interesant: paznicul unităţii i-ar fi împrumutat spray-ul ca să se uite la el, uitând ce anume se poate întâmpla. Drept pentru care, intelectualul aflat în îngrijirea societăţii şi-a dat în ochi. Noroc că paznicul nu avea armă în dotare”.

„Inteligenţa sigur că nu este un lucru absolut necesar în societatea noastră, dar uneori lipsa ei se plăteşte!”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. 

Citit 877 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.