Noul comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați, confirmat oficial după două săptămâni

Noul comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați, confirmat oficial după două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pe 5 ianuarie, „Viața liberă” anunța, din surse neoficiale, numirea în funcția de comisar-șef al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu a șefului Poliției Locale Tecuci, Ionuț Cornel Bejan. În aceeași zi, am trimis către Biroul de presă al Gărzii Naționale de Mediu solicitarea pentru confirmarea oficială a acestei numiri. Răspunsul oficial al instituției centrale l-am primit abia vineri, 19 ianuarie, la două săptămâni de la trimiterea solicitării.

„Începând cu data de 4 ianuarie 2024, pe funcția publică specifică de conducere de comisar-șef la Comisariatul Județean Galați a fost detașat domnul Bejan Cornel Ionuț, care va ocupa această funcție pentru o perioadă de cel mult trei luni. (...) Precizăm că la data numirii domnului Bejan Cornel Ionuț la conducerea Comisariatului Județean Galați, funcția de comisar-șef era vacantă”, se afirmă în comunicatul semnat de comisarul general al GNM, Andrei Rudolf Corlan și care ne-a fost trimis după 15 zile de la numirea efectivă.

Postul de comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați era vacant din octombrie 2023, după eliberarea din funcție a fostului său ocupant, Sorin Dănăilă.

Citit 2467 ori Ultima modificare Vineri, 19 Ianuarie 2024 17:36

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 19:25
    5.13.172.***
    In concluzie, ne informeaza cineva daca șeful Poliției Locale Tecuci, Ionuț Cornel Bejan, acum comisar-șef al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu are studii superioare "DE MEDIU" compatibile cu noua functie ???
    1
    26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.