Un moldovean și-a vândut cisterna în Ucraina și a fugit în România

Un moldovean și-a vândut cisterna în Ucraina și a fugit în România
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Republica Moldova, a fost reținut la Galați, după ce a încercat să treacă granița având pe urme poliția din Ucraina. Acesta a fost oprit din drum de polițiștii de frontieră de la Galați-Rutier, punct prin care a vrut să intre în România, după ce autoritățile au constatat că pe numele moldoveanului era emisă o alertă, prin care acesta era dat în urmărire prin Interpol de către autoritățile ucrainene, care îl suspectează de inducere în eroare a autorităților judiciare și delapidare. Motivul pentru care fusese luat în vizor a fost că îi mințise pe polițiștii ucraineni că fusese victima unui jaf la drumul mare.

"Acesta, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu activitate în domeniul carburanților, fiind șofer pe o autocisternă care transporta combustibil către o destinație din Republica Ucraina, a vândut autocisterna cu tot cu încărcătură către o altă persoană, declarând poliției regionale că a fost victima unui jaf realizat de către trei persoane mascate, care erau și înarmate", a precizat cms. Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Basarabeanul a fost oprit în punctul de frontieră și predat unei echipe de la Biroul Urmăriri, care va trebui să facă formalitățile necesare escortării acestuia în Ucraina.

Citit 1719 ori Ultima modificare Joi, 25 Ianuarie 2024 15:38

1 comentariu

  • postat de Gogu
    Vineri, 26 Ianuarie 2024 07:35
    82.79.117.***
    Frații noștri de peste Prut... asta a praduit motorina donata de Romania - cu tot cu ambalaj! Sper ca nu se intampla la fel si cu transporturile de armament.... Slava!
    3
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.