Nu cumperi, ţi-o iei!

Nu cumperi, ţi-o iei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  Marketingul agresiv era, de fapt, vendetă * Mai bine să cumperi decât să ajungi în spital *

Un gălăţean de 38 de ani din Bereşti, internat acum în Secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, susţine că zilele trecute a căzut pradă unei strategii agresive de marketing.

„Mă întorceam acasă şi mi-am cumpărat ţigări de pe drum. Şi sunt acolo vreo trei oameni care au fost în Italia, s-au întors cu bani mulţi şi şi-au deschis fiecare câte un bar. Oameni avuţi şi încrezuţi. Eu n-am cumpărat de la ei, şi de asta m-au bătut. Erau trei, cu bâte de baseball. Acum sunt lovit şi la cap şi la picioare”, declară bărbatul.

Vi se pare că povestea e cusută cu aţă albă? Şi nouă ni s-a părut. „Bărbatul internat acum în spital a furat luni cartofi şi ceapă de pe terasa unui bar care aparţine fratelui celui care l-a agresat acum”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

„S-a internat un pacient care suferă de sindromul Radio Erevan. La întrebarea „I-a făcut Guvernul cadou o maşină cetăţeanului Saharov?”, răspunsul este „Nu e vorba despre o maşină, ci despre o bicicletă, şi nu i s-a dat, ci i s-a luat”.

„Cam aşa este şi cu omul nostru. S-a plâns că a fost bătut de nişte oameni de la care n-a vrut să cumpere. În realitate, se pare că nu era vorba de ofertă, ci despre luat, şi mai exact de luat prin furt”.

„Clientul nostru principal este barul – care ne furnizează pacienţi mulţi pentru traumatologie - şi hoţul, care adesea este prelucrat temeinic de ceilalţi implicaţi în evenimente. Care este adevărul va stabili justiţia. Până atunci, noi continuăm să tratăm clienţii barurilor” declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Dacă facem abstracţie de arabescurile cu care şi-a ornat povestea spusă presei, la urma-urmei, pacientul nici măcar n-a minţit: a luat bătaie pentru că n-a vrut să cumpere.

Citit 1660 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.