Accident pe bulevard, în Galați. Trei femei au fost lovite de autobuz pe trecerea de pietoni

Accident pe bulevard, în Galați. Trei femei au fost lovite de autobuz pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Evenimentul rurtier a avut loc în cursul dimineții de sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orelor 11,00, pe strada 1 Decembrie 1918. Mai exact, pe una din trecerile de pietoni din zona Mașniță, loc pe unde trei femei au vrut să traverseze. Nu au apucat să ajungă pe scuarul care separă sensurile bulevardului și unde se află o stație de tramvai, pentru că imediat ce au pus piciorul pe marcaj au fost acroșate de un autobuz care venea dinspre strada Aurel Vlaicu, cu direcția General. Doar una dintre cele trei femei a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dusă la spital.

Polițiștii nu au putut stabili pe loc dacă șoferul Transurb a fost vinovat de neacordare de prioritate, urmând să afle dacă semaforul era ”verde” pentru mașini după verificarea camerelor video. Din fericire, niciuna dintre cele circa 40 de persoane aflate în autobuz în acel moment nu a fost rănită după ce șoferul a frânat brusc pentru a limita impactul cu cele trei femei.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Polițiștii au stabilt că șoferul autobuzului nu consumase alcool și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată, angajatul Transurb poate merge în continuare la serviciu și poate conduce, polițiștii neluând împotriva lui măsura suspendării dreptului de a șofa, atâta timp cât nu s-a conturat nicio prezumție de încălcare a vreunei reguli.

Citit 8954 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 13:53

6 comentarii

  • postat de Roman
    Duminică, 21 Aprilie 2024 00:27
    5.13.180.***
    Politia doarme în bocanci.Vrem o tara ca afara.Nu avem nimic de ascuns.Pune frate camere pe fiecare stâlp ca afara .Nu ai 30 la ora la trecere de pietoni cum scrie la regulament amenda.
    9
    24
  • postat de marr
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 19:13
    86.124.201.***
    (am zis de o mie de ori) Cascati ochii cand Traversati . Indiferent ca e Verde .
    Daca nu da Semne ca Incetineste ...NU TRAVERSA . Pentru 30 secunde ...risti internare in Spital cu oase rupte , sau daca ai Ghinion-Ghinion ...inchizi 'dosaru' de Tot .
    3
    68
  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 18:39
    5.13.144.***
    Cu ochii in telefon,se arunca pe zebra indiferent de culoare,stau la marginea zebrei si asteapta sa se apropie masina sa coboare de pe bordura desi putea trece pana ajunge masina la ei....pietonu se crede zeu.
    17
    63
  • postat de Florin Dragomir
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 15:10
    86.124.201.***
    Aici sunt și doamnele de vină că nu sa uitat că o să vina un autobuz în stația respectivă dar n-ai ce sa faci?
    13
    51
  • postat de @florin
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 14:46
    86.124.202.***
    Cartier muncitoresc,is obișnuiți ca la ei în sat,au timp să treacă ulița când văd căruța în capăt și praful ridicat.Acum să ne explice la toți,de pe patul de spital,unde se grăbesc ei tot timpul de stau cu ochii înfipți în semafor și se aruncă pe zebră în miimea de secundă în care se face verde!
    31
    65
  • postat de Trecerea de pitoni loveste din nou
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 12:49
    2.58.74.***
    Pai ce cautau femeile pe strada de PITONI?… doar serpii trec pe acolo
    29
    43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro