Președinta Asociației Foștilor Deținuți Politici din România vine la Galați

Președinta Asociației Foștilor Deținuți Politici din România vine la Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Elevii Colegiului Național "Vasile Alecsandri" (CNVA) au șansa de a afla ce a însemnat persecuția politică și ce-au trăit deținuții politic. Niculina Moica, fostă deținută politic în anii ’50 - ’60, astăzi președinta Asociației Foștilor Deținuți Politici din România le va vorbi joi, 25 aprilie, de la 10,30, în cancelaria colegiului.

Întâlnirea face parte din proiectul cultural "Interferențe culturale - întâlniri alecsandrine", lansat în urmă cu câţiva ani de prof. dr. Ion Cioroiu, în cadrul căruia diverse personalităţi ale vieţii culturale, sociale şi economice româneşti, care locuiesc în ţară sau în străinătate, au fost invitate să conferenţieze la CNVA. La evenimentul de joi, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Citit 934 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro