Pui de barză, ajutat de pompierii gălățeni

Pui de barză, ajutat de pompierii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

De o intervenție „altfel” au avut parte pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri Galați, care au fost solicitați să intervină, în comuna Chiraftei, din județul Galați, unde un pui de barză căzuse din cuib. Sosiți la fața locului, militarii au urcat puiul de barză înapoi în cuib, redându-i o nouă șansă la viață. Așadar, miercuri, 22 mai, pompierii au fost alertați de către primarul comunei după ce puiul de barză a căzut din cuibul lui.

Berzele obișnuiesc să arunce din cuib pe cel mai mic dintre pui, atunci când resursele de hrană sunt limitate. Din cauza distanței destul de mari și a riscului de electrocutare, localnicii comunei au decis că este nevoie de intervenția echipajului de salvare și intervenție la înălțime pentru ca puiul să primească o nouă șansă.

Citit 1238 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 00:11

1 comentariu

  • postat de marr
    Joi, 23 Mai 2024 12:02
    86.124.203.***
    Daca tot l-ati ajutat , era bun si o portie zdravana de peste(sa reziste) , ca sa fie pomana pana la capat .
    Da' , e foarte bine si asa .
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro