De Sărbători, mai multe gropi!

De Sărbători, mai multe gropi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abia s-a astupat craterul din centru şi iar s-au pus muncitorii pe săpat şi sfărâmat * Astupi  gura unei gropi de pe o bandă a străzii Bălcescu (colţ cu Brăilei) şi, bonus, se cască o altă gaură în cealaltă bandă de mers *

Să fi trecut mai mult de o săptămână de când s-a astupat calea spre centrul pământului pe care proiectul ISPA o deschisese în intersecţia de la Potcoava de Aur? Poate o săptămână sau poate ceva mai mult, dar în niciun caz suficient ca să uităm cât de greu se circulă în zonă şi cât de mult timp pierdem, spre exemplu, în drumul spre Piaţa Centrală, ocolind pe Domnească şi pe Eroilor.

„Viaţa liberă” vă informa încă de atunci că, după părerea noastră, groapa este astupată provizoriu şi că măruntaiele îi vor fi răscolite când ţi-e lumea mai dragă.  Ei bine, din păcate, am avut dreptate.

Ieri, la orele prânzului, o echipă a Vega `93 venise în intersecţie cu un utilaj pe care-l folosea ca să dea o ditai gaura în asfaltul turnat de curând (FOTO 1). Nu vă impacientaţi, lucrările vor dura puţin, la fel cum puţin au durat şi cele de până acum, din proiectul ISPA!

Unde sapi şi unde se surpă!

La mică distanţă, spre Centru, s-a mai căscat o groapă (FOTO 2). Şi aici s-a lucrat prin proiectul ISPA, dar pe  cealaltă bandă. Se pare că jumătatea de drum pe care circulă autobuzele şi maxi-taxiurile, evident, alături de toate celelalte maşini mari şi mici, este supusă unei gravitaţii mai accentuate.

Ieri de dimineaţă, o bucată bună de drum din intersecţie a luat-o vertiginos în jos, tot spre centrul pământului. Până în buza gropii s-a turnat asfalt, de curând, după cum puteţi vedea în poză. 

Neavând foarte mult timp la dispoziţie, n-am coborât în groapă şi n-am încercat să vedem dacă există dedesubt un tunel care duce până în China sau dacă şi pe aici se poate ajunge într-o lume de basm, unde oamenii trăiesc în pace şi armonie. Rămâne să ne răspundă la aceste întrebări responsabilii cu astupatul gropilor.

Citit 1522 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.