Şeful Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a pensionat

Şeful Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a pensionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ofiţerul de carieră Didel Bădărău a fost trecut în rezervă din 7 septembrie * Conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi va fi asigurată de actualul prim adjunct, comisarul şef Fănel Aramă * Din instituţie pleacă şi purtătorul de cuvânt, inspectorul Marcel Antohe *

Pare incredibil, dar este adevărat! Comisarul şef Didel Bădărău, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (I.J.P.F.) Galaţi, a ieşit la pensie, iar conducerea instituţiei este asigurată acum de comisarul şef Fănel Aramă.

Ştirea ne-a fost confirmată chiar de Didel Bădărău, care a adăugat că, de la data de 7 septembrie, prin ordin al ministrului, a şi fost trecut în rezervă.

Ceea ce uimeşte în această decizie este faptul că ofiţerul de carieră Didel Bădărău  - născut la 29 decembrie 1960 la Costeşti, judeţul Vaslui - este tânăr, dinamic, în plină capacitate de muncă, cu o pregătire profesională de invidiat şi ar fi putut ţine încă multă vreme frâiele Poliţiei de Frontieră. În ceea ce ne priveşte, putem spune că a avut o mare deschidere şi disponibilitate pentru presă, un motiv în plus să-i regretăm plecarea la pensie, de care îi dorim să se bucure în linişte cât mai mult timp.

Un alt eveniment, oarecum similar, care ne-a stârnit curiozitatea, îl reprezintă plecarea din I.J.P.F Galaţi a inspectorului de poliţie Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al instituţiei, despre care gurile rele sau bune, cum vreţi să le luaţi, spun că se duce în Anglia.

Citit 2827 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.