Bujorean canibal

Bujorean canibal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionuţ Vasile Radu are 25 de ani şi a păţit-o destul de rău, zilele trecute. „Eram cu căruţa mea, la Târgu Bujor şi m-am dat jos cu nişte treaba pe acolo. Mă aştepta un văr de-al meu”, spune tânărul internat acum în secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Intră în scenă agresorul.

„A venit la mine un consătean pe care-l ştiu şi mi-a dat o scândură în cap. Nu ştiu de ce, pentru că eu nu i-am făcut nimic. Tot el m-a mai bătut, ceva mai de mult. Acum, după ce a dat, m-a şi muşcat de faţă”, ne mai spune Vasile Radu.

Are un bandaj mare pe obrazul stâng, iar medicii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca rana să nu lase semne definitive notabile.

Viaţă de câine. Poftă bună!

„În România, faptul că ducem cu toţii o viaţă de câine generează o patologie pe măsură. Într-un sat gălăţean, o neînţelegere dintre doi vecini nu s-a mai lăsat, tradiţional, cu o încăierare cu bâta, coasa şi grebla, ci cu muşcatul de obraz”.

„Românul fiind un individ temeinic, după ce a muşcat a plecat şi cu bucata de carne în gură. Doar carnea e scumpă”.

„Astfel încât pacientul e la noi cu lipsă de substanţă şi probabil i se va lua de pe coapsă, de pe partea numită fund la modul ruşinos sau altfel în mod curent, şi i se va pune pe obraz. Poftă bună, domnilor!”, urează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1113 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.