„Vocea României” - O gălăţeancă a cucerit-o pe Loredana Groza (VIDEO)
Foto: Foto: Pro Tv

„Vocea României” - O gălăţeancă a cucerit-o pe Loredana Groza (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Loredana Groza: „That’s my girl!” * Smiley: „Mă oftic extrem de tare că nu m-am întors, Alexandra!” * Horia Brenciu: „Nici în viaţa mea amoroasă nu am avut atâtea regrete; regret că nu m-am întors la o fată atât de frumoasă şi atât de talentată cu o voce atât de superbă!” *  Marius Moga: „Nu aveam de unde să ştiu că e tot ea şi la pian” *

Alexandra Penciu, gălăţeanca de numai 16 ani, a interpretat absolut senzaţional piesa „Incomplete” a trupei „Backstreet Boys”, la ediţia de marţi seara a emisiunii „Vocea României” de la Pro Tv. Tânăra artistă, elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi a fost singura concurentă care nu a cântat cu orchestră, ci s-a acompaniat la pian. Publicul a izbucnit în urale după primele acorduri. Cucerită de vocea şi talentul Alexandrei, Loredana Groza s-a întors pentru a-i oferi un loc în echipa sa la „Vocea României”. Ceilalţi trei membri ai juriului, Horia Brenciu, Marius Moga şi Smiley, au regretat şi s-au „ofticat” că nu s-au întors pentru a o avea în echipele lor. Precizăm că a fost vorba despre o audiţie oarbă, în care juriul doar ascultă vocea concurentului, dar nu îl poate vedea. Dacă interpretarea „pune pe jar” unul din membrii juriului acesta apasă pe un buton care le întoarce scaunul cu faţa la concurent şi îi oferă practic un loc în echipa lui: „Eu te vreau”. 

„Bravo! Bravo! Uau! That’s my girl”

„Bravo! Bravo! Uau! That’s my girl Eşti frumoasă şi talentată!”, a exclamat Loredana Groza. În vreme ce vedeta Pro Tv îşi savura victoria de a avea în echipă o artistă atât de tânără, care are nu doar o voce superbă, ci se acompaniază singură la pian, ceilalţi trei membri ai juriului clocoteau de ciudă că nu s-au întors pentru a o avea în echipa lor. „Mă oftic extrem de tare că nu m-am întors, Alexandra!, a mărturisit Smiley, expresia de pe faţa lui confirmând din plin spusele. „În 1993, când am intrat în televiziune, nu ştiam că voi apuca anul 2011 să regret că nu m-am întors la o fată atât de frumoasă şi atât de talentată cu o voce atât de superbă. Iar dacă vei deveni Vocea României nu voi face decât să te aplaud. Nici în viaţa mea amoroasă nu am avut atâtea regrete. Dar la Alexandra, din nou mi-am confirmat că sunt om şi că greşesc”, a mărturisit şi Horia Brenciu.

În vreme ce Loredana o felicita şi îmbrăţişa pe Alexandra Penciu, urându-i bun venit în echipa ei, Marius Moga căuta o justificare a faptului că nu s-a întors: „Nu aveam de unde să ştiu că e ea şi la pian! Şi e un atu pentru că până la urmă căutăm enterteineri, nu doar cântăreţi de studio şi faptul că se descurcă bine şi la un instrument e un avantaj!”

În vreme ce Alexandra, familia şi prietenii care au însoţit-o şi care i-au ţinut pumnii se bucurau, în culise, prezentatorul, Pavel Bartoş, a tras concluzia: „Alexandra Penciu ne-a cucerit cu momentul său!”.

Vom reveni cu amănunte despre ce s-a întâmplat în culisele emisiunii şi cum a ajuns Alexandra Penciu, premiată deja la concursuri naţionale şi internaţionale de interpretare, una dintre cele mai tinere concurente la „Vocea României”, show-ul Pro Tv. 

Media

Imagini: PRO TV - Sursa: Dailymotion.com
Citit 8464 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2011 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.