Marinela Dobrea ar putea fi demisă de la conducerea Protecţiei Copilului

Marinela Dobrea ar putea fi demisă de la conducerea Protecţiei Copilului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După mai multe săptămâni de confuzie la nivelul conducerii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, a înaintat, în sfârşit, un termen pentru rezolvarea tuturor problemelor. Astfel, preşedintele CJ s-a arătat decis să facă ordine în curtea instituţiei conduse de Marinela Dobrea până de sărbători. Chiar dacă directoarea DGASPC nu dă niciun semn că ar vrea să se întoarcă din concediu medical.

„Măsurile în legătură cu directoarea de la «Protecţia Copilului» vor fi luate în cursul lunii decembrie, indiferent dacă se întoarce sau nu din concediu medical. Este chemată la Comisia de Disciplină. Din informaţiile mele, dumneaei nu este nici în spital, nici nu e vreun caz special, având în vedere că săptămâna trecută a fost la Biroul de Cooperare Transfrontalieră Iaşi, cu acel proiect care este cercetat de DNA”, a spus preşedintele CJ la finalul şedinţei care a consfinţit rectificarea bugetară a instituţiei.

Aşadar, deşi s-a ferit să spună care va fi soluţia, preşedintele Eugen Chebac a lăsat să se înţeleagă faptul că Marinela Dobrea nu va mai fi directorul DGASPC la sfârşitul acestui an.

În ce priveşte cele două concedii medicale cu probleme ale Marinelei Dobrea, preşedintele Eugen Chebac a ţinut să facă o serie de lămuriri. „Este adevărat că CAS a spus că cele două certificate medicale nu sunt acceptate la plată, însă decizia va aparţine Colegiului Medicilor, care va stabili dacă acele certificate sunt legale sau ilegale. Nu confundaţi legalitatea unui certificat cu modul de plată a acestuia”, a spus preşedintele CJ.

Citit 2155 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.