Lovit cu toporul în cap de un vecin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lângă butoi, cu duşmanul

Un bărbat de 37 de ani din Drăguşeni a fost adus cu ambulanţa la spital, după ce a încasat o mamă de bătaie de la un vecin, pe care, culmea, tocmai îl ajuta în gospodărie. Cei doi îşi făceau de treabă pe lângă un butoi în care fierbea ţuica. În aburii alcoolului care bolborosea, ceva trebuie să se fi întâmplat pentru că gospodarului i-a sărit ţandăra.

„Eu mă culcasem pentru că eram obosit şi am zis să dorm vreo două ore, îşi aminteşte vecinul agresat. Am apucat doar vreo jumătate de oră de somn, când m-am trezit luat la bătaie. A dat cu un topor, unde a apucat. Am scăpat cu fuga, dar a mai venit şi-un prieten de-al lui, tot de acolo, şi m-a lovit şi ăla cât a putut”.

Pe brânci, strivit sub ploaia de lovituri, bărbatul a reuşit, în cele din urmă, să scape şi a ajuns la spital, cu ambulanţa. „Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu o plagă în regiunea occipitală. În plus, bărbatul avea mai multe contuzii”, a declarat Directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi.

„Poliţia din comună a fost informată cu privire la acest caz, iar dacă agresorul va depune plângere, vom lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu.

Poate că data viitoare, bărbatul rupt în bătaie se va gândi de două ori înainte să se învârtă pe lângă alambicul vecinului. S-a convins, probabil, că nu-i de glumit cu patimile care se iscă lângă cep.

Citit 3335 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.