Anchetă la Poliţia de Frontieră după scandalul "Ţigareta de Galaţi"

Anchetă la Poliţia de Frontieră după scandalul "Ţigareta de Galaţi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Galaţi a anunţat printr-un comunicat de presă transmis marţi că, în prezent, la IJPF Galaţi şi la sectorul Poliţiei de Frontieră Oancea se află în plină desfăşurare o anchetă internă sprijinită de ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, ca urmare a interceptării de către poliţiştii de la IPJ, la Bereşti, a unui transport-record de ţigări de contrabandă.

"Ca urmare a evenimentelor înregistrate în data de 6 si 7 noiembrie 2011, când pe raza localităţii Bereşti au fost descoperite mari cantităţi de ţigări cu timbru R. Moldova, conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi a dispus verificarea în regim de urgenţă a modului de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea şi sprijinirea anchetatorilor pentru rezolvarea cât mai urgentă a acestui caz.

Totodată, încă de ieri, la IJPF Galaţi s-a deplasat o echipă de ofiţeri specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, pentru a sprijini verificările. În situaţia în care se va stabili implicarea unor politişti de frontiera în fapte neconforme cu statutul de poliţist, vor fi dispuse măsuri drastice care vor merge până la eliberarea din funcţia publică", se arată în comunicatul remis redacţiei noastre.

Citeşte şi:

 

Citit 6034 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.