UPDATE: Focuri de armă la o vulcanizare de pe bulevardul George Coşbuc (VIDEO)

UPDATE: Focuri de armă la o vulcanizare de pe bulevardul George Coşbuc (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a tras, ieri, în jurul orei 12.00, un foc de armă pentru a-şi intimida interlocutorul care îi datora peste 400 de lei. Evenimentul s-a petrecut la o vulcanizare de pe strada Coşbuc şi a fost sesizat de o sursă anonimă la numărul unic de urgenţă 112.

Cristian Sima, un gălăţean care se afla în zonă la momentul incidentului, ne-a declarat că totul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, aplanat în scurt timp.

Mai multe detalii ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ), comisarul Cristina Tatulici: „Bărbatul a tras un foc în plan vertical cu un pistol cu bile, pe care îl deţine de pe 18 ianuarie 2010. Ancheta a fost preluată de Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, iar cel care a tras este cercetat pentru uz de armă neletală fără drept şi tentativă de tâlhărie”.

Potrivit avocatei Beatrice Martiş, Iulian Dogaru, "pistolarul amator" a primit interdicţia de a părăsi oraşul, situaţie care nu îi poate permite să ajungă în Italia, unde are un loc de muncă în momentul de faţă

 

Citit 2148 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.