Focuri de armă și răniți, în Clubul Divino

Focuri de armă și răniți, în Clubul Divino
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei bărbați au încercat să intre cu forța în clubul Divino, de pe Calea Prutului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. N-au reușit, iar în urma altercației cu agenții de pază, doi dintre ei au ajuns la spital. Acum, polițiștii îî cercetează pe bărbații în cauză, în stare de libertate, pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi port ilegal de armă albă. Toți trei aveau antecedente penale.

Nemulțumiți și agresivi

Pentru că intrarea în club se făcea doar pe bază de card emis de conducerea clubului, agenții de pază nu le-au permis accesul în Divino gălățenilor Eduard G. (30 ani), Adrian T. (25 de ani) şi Paris Z. (22 de ani). Nemulțumit că nu poate intra, "Paris Z.  a plecat la autoturismul său de unde a adus bâte şi cuţite pe care le-a înmânat celorlalţi membri ai grupului", potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliției al Județului (IPJ) Galați.

De această dată înarmați, cei trei au încercat din nou să pătrundă în Divino. Edurad G. a lovit cu pumnul o grindă de la intrarea în club și a spart cu piciorul un perete de rigips.

Pentru a se apăra de furia celor trei, unul dintre agenţii de pază a tras cu un pistol cu bile de cauciuc. I-a rănit uşor pe Adrian T. în zona cotului şi pe Edurad G. în abdomen.

Șase persoane au ajuns la spital

La fața locului au intervenit polițiști de la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase și de la Secţia 5. În altercației fuseseră răniți, pe lângă Edurad G. și Adrian T. și patru agenți de pază. Cu toții au fost transportați la spital, dar niciunul nu a rămas internat, conform informațiilor IPJ.

Citit 8121 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.