Un fir de contact s-a rupt la Buzău, trenurile de Bucureşti au întârzieri de până la 80 de minute
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Un fir de contact s-a rupt la Buzău, trenurile de Bucureşti au întârzieri de până la 80 de minute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trenurile care circulă între Galaţi şi Gara de Nord din Bucureşti, deviate prin Buzău din a doua parte a săptămânii din cauza problemelor provocate de viscol în zona Urziceni, au întârzieri de până la 80 de minute duminică, a anunţat Centrul Comercial de Călători din Galaţi. „Trenurile de pe ruta Galaţi - Bucureşti via Buzău au întârzieri de 70-80 de minute deoarece la Buzău s-a rupt un fir de contact din cauza chiciurii şi, de la prânz, acolo se circulă pe un singur fir. Asta în condiţiile în care în zona respectivă sunt şi restricţii de viteză pentru trenuri”, a declarat, duminică, directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi, Ştefan Costin.

Potrivit aceleiaşi surse, angajaţii CFR SA, compania care gestionează infrastructura feroviară, lucrează pentru remedierea avariei şi reluarea traficului pe firul închis.

În rest, nu sunt alte probleme în graficul trenurilor care trec prin judeţul Galaţi. Garniturile circulă normal, cu excepţia curselor Regio Tecuci - Făurei şi retur, ca şi Făurei - Urziceni şi retur, anulate din a doua parte a săptămânii.

Citit 1566 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2012 12:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.