Persoane fără adăpost şi hipotermici, victime ale frigului

Persoane fără adăpost şi hipotermici, victime ale frigului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipajele Serviciului de Ambulanţă Galaţi au intervenit şi în cursul zilei de sâmbătă pentru a ajuta 13 persoane care au fost victime ale temperaturilor scăzute. Este vorba atât despre cazuri sociale, cât şi de persoane care au suferit din cauza frigului din locuinţă. Nouă oameni fără adăpost au fost duşi la centrele de primire de echipaje ale Ambulanţei. Aceste cazuri sunt atât din municipiul Galaţi, cât şi din Tecuci.

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Galaţi, a fost adusă sâmbătă dimineaţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu degerături la degetele mâinii stângi şi la picior. Ea este în prezent internată în clinica Chirurgie I a aceluiaşi spital. Şi un bărbat de 30 de ani, din comuna gălăţeană Scânteieşti, s-a prezentat la Urgenţe, cu degerături uşoare. După ce a primit îngrijirile medicale necesare pacientul a refuzat să rămână internat.

„Am avut şi doi pacienţi care se aflau în stare de hiportemie. După ce le-a fost acordat primul-ajutor, aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri clinice suplimentare”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Citit 842 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2012 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.