Trafic dificil pe străzile din Galaţi - Primăria acţionează cu 35 de utilaje de deszăpezire
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Trafic dificil pe străzile din Galaţi - Primăria acţionează cu 35 de utilaje de deszăpezire
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteorologice, Primăria Galaţi a luat decizia de a acţiona de urgenţă pe străzile din municipiul Galaţi cu cinci autosărăriţe (două dintre ele sunt dotate cu lamă), trei autogredere, două autoîncărcătoare frontale (unul încarcă sarea, unul eliberează intersecţiile), 14 tractoare cu lamă şi perie, cinci camioane cu lamă şi şase buldoexcavatoare care acţionează pe străzile din cartiere (două – Micro 20; două – Micro 21; două – Micro 39 A şi C, Micro 38, Micro 13), se arată într-un comunicat de presă transmis de către viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.
În acelaşi document se face un apel către şoferi care sunt rugaţi să nu lase maşinile parcate pe prima bandă a principalelor artere de circulaţie, pentru a nu îngreuna operaţiunile de deszăpezire.

Citit 1480 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 11:29

4 comentarii

 • postat de vio
  Marți, 14 Februarie 2012 16:23
  Pe strada Barbosi in Micro 17 spre ANl intre blocurile B5 si M nu a ajuns nici pina la aceasta ora un utilaj,doamne fereste sa fie nevoie de o ambulanta la caminul de copii ca nu poate ajunge...in plus cred ca in parcarile aferente sunt cel putin 100 de masini parcate....f urat...bun deszapezesc arterele principale,dar noi aici ...nu platim taxe?
  0
  0
  Raportează
 • postat de La Stere
  Luni, 06 Februarie 2012 14:37
  Ce pot sa zic?!... Bafta voastra ca a venit viscolul asta, va mai scoateti cu traficul pe gunoiul asta de sit. Trageti tare cu update-uri! Hai, hai, ca se poate! Posibil sa primiti si salarii luna asta. Apropo, v-a oferit constipatul de Băilă niste ceai fierbinte cu pesmet?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anca
  Luni, 06 Februarie 2012 12:58
  Zii mersi,in tiglina 3 nici zare de asa ceva!Ne inghite zapada cu totul!Macar drumul de la centura prin cartier spre Coca cola nu-i deszapezit!Edurere ,frate!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionel
  Luni, 06 Februarie 2012 11:40
  intradevar stau in unul din acele cartiere se lucreaza la dezapezire mai greu da se misca prin cartiere ..................sper sa nu treaca odata si gata.......................
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.