Nămeţi de peste doi metri înălţime pe străzile din Tecuci
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Nămeţi de peste doi metri înălţime pe străzile din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe unele străzi din Tecuci zăpada depăşeşte doi metri înălţime * Primăria face faţă cu greu situaţiei * Echipajele care se ocupă de deszăpezire nu pot interveni pe străzile dintre blocuri * Toate şcolile din municipiu s-ar putea închide începând de marţi *

„Este cea mai grea iarnă din ultimii opt ani de zile de când sunt primar”, ne-a declarat Eduard Finkestain. Acesta susţine că din cauza viscolului şi ninsorii abundente nămeţii de pe străzile din cartiere au ajuns chiar şi la 2 metri.

„Acţionăm continuu cu cele 20 de utilaje pe străzile principale, unde depozitele de zăpadă au chiar şi peste doi metri înălţime. Printre blocuri nu putem intra pentru că n-avem unde depozita zăpada. Aici maşinile mici nu au cum să circule. Pe arterele principale nu sunt probleme, transportul în comun funcţionează, deocamdată. Dar situaţia se schimbă de la o oră la alta. Mâine voi propune să închidem toate şcolile, dar decizia finală o vor lua directorii. Vom încerca să menţinem doar grădiniţele cu program prelungit, pentru părinţii care nu au unde să-şi lase copiii”, a mai spus edilul de la Tecuci.

Acesta ne-a mai informat că nu sunt probleme la alimentarea cu apă, gaz şi energie electrică.

Citit 2325 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 11:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.