Nămeţi de peste doi metri înălţime pe străzile din Tecuci
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Nămeţi de peste doi metri înălţime pe străzile din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe unele străzi din Tecuci zăpada depăşeşte doi metri înălţime * Primăria face faţă cu greu situaţiei * Echipajele care se ocupă de deszăpezire nu pot interveni pe străzile dintre blocuri * Toate şcolile din municipiu s-ar putea închide începând de marţi *

„Este cea mai grea iarnă din ultimii opt ani de zile de când sunt primar”, ne-a declarat Eduard Finkestain. Acesta susţine că din cauza viscolului şi ninsorii abundente nămeţii de pe străzile din cartiere au ajuns chiar şi la 2 metri.

„Acţionăm continuu cu cele 20 de utilaje pe străzile principale, unde depozitele de zăpadă au chiar şi peste doi metri înălţime. Printre blocuri nu putem intra pentru că n-avem unde depozita zăpada. Aici maşinile mici nu au cum să circule. Pe arterele principale nu sunt probleme, transportul în comun funcţionează, deocamdată. Dar situaţia se schimbă de la o oră la alta. Mâine voi propune să închidem toate şcolile, dar decizia finală o vor lua directorii. Vom încerca să menţinem doar grădiniţele cu program prelungit, pentru părinţii care nu au unde să-şi lase copiii”, a mai spus edilul de la Tecuci.

Acesta ne-a mai informat că nu sunt probleme la alimentarea cu apă, gaz şi energie electrică.

Citit 2205 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 11:50

2 comentarii

 • postat de RFY
  Luni, 06 Februarie 2012 22:59
  Ciudat! Nu stiu unde sunt acele 20 de utilaje care circula pe arterele principale :))))) poate circula prin parcare la romprest. Sa fim seriosi. De vineri pana luni seara am vazut doar un amarat de tractor U650 parca cu un plug dupa el. Si era stationar. In rest nimic. RUSINE NEPREGATITILOR :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de galateanca
  Luni, 06 Februarie 2012 12:26
  niste "handicapati"!parca este prima data cand ninge in aceasta tara,nu intereseaza pe nimeni ca ai marfuri de livrat,ca trebuie sa incasezi bani,ca sa poti plati salariatii si ce intra la plata in banca.se plang ca nu merge economia,cum sa mearga daca ei inchid drumurile,este atat de greu sa deszapezesti?nu se pot face coloane de masini in fata cu un utilaj de deszapezite si sa se circule intermitent cand pe un sens cand pe celalalalt?dar sa se circule intr-un fel,nu a fost mai simplu pentru ei sa inchida drumul.
  daca te prind fara rovigneta platesti amenda,dar noi pe cine amendam pentru ca nu si-au facut treaba?pe cine tragem la raspundere pentru pierderile suferite?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.