O localitate din judeţul Galaţi este izolată UPDATE - (VIDEO/FOTO)
Foto: Foto: Sorin Pană

O localitate din judeţul Galaţi este izolată UPDATE - (VIDEO/FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 15:20 - Utilajele de deszăpezire înearcă să străpungă nămeţii de peste 2,5 metri care acoperă drumul către satul Hănteşti, comuna Buciumeni

La ora 14.00 utilajele, având sprijinul pirotehniştilor care au folosit materiale explozive pentru a detona ghiaţa groasă, au înaintat o jumătate de kilometru spre Hănteşti, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţului. "În această zonă se lucrează de 3 zile. Mai avem aproximativ trei kilometri până la Hănteşti, până când drumul va fi deblocat”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

În zonă se acţionează cu o freză, o wollă şi un autogreder.


13:30 - O localitate din judeţul Galaţi rămâne blocată în continuare. Forţele care intervin au reuşit să elibereze drumul către Buciumeni şi se acţionează în continuare bentru deblocarea căilor de acces către localitatea Hânţeşti.

"În acest moment o singură localitate rămâne blocată din cauza zăpezii. Au fost deblocate căile de acces către Buciumeni. Rămâne în continaure blocată localitatea Hânţeşti", ne-a declarat telefonic purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

În această dimineaţă, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Mihai Capră, a precizat că la nivel naţional sunt 81 de drumuri judeţene blocate, trei drumuri naţionale închise şi 36 de localităţi izolate. Capră a amintit că două din cele 36 de localităţi blocate sunt din judeţul Galaţi.

Amintim faptul că autorităţile au intervenit în ultimele ore pentru deblocarea drumurilor în zonele cu probleme. Pentru deblocarea unui drum în zona Nicoreşti s-a folosit explozibil.


 


 


 

 


 

Media

Video: Sorin Pană
Citit 3281 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2012 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.