Inimă rănită la barbut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 28 de ani din Valea Mărului a ajuns în spital, înjunghiat în piept, după ce un vecin cu care juca barbut şi-a ieşit din pepeni. Cei doi se aflau acasă la agresor şi erau, se pare, bine aghesmuiţi.

Între două aruncări cu zarul, s-a iscat cearta. Nici una, nici două, invitatul i-a fript o palmă gazdei, după care a părăsit casa. Supărat, cu obrazul roşu şi cu onoarea rănită, bărbatul pălmuit a venit după el şi l-a rănit grav cu un cuţit.

Aflat în secţia de Terapie Intensivă, deja operat şi pansat, victima a uitat însă, de episodul în care se pomeneşte despre barbut şi a preferat să spună că stătea cu vecinul la un pahar, iar acesta a luat-o razna din senin şi l-a înjunghiat. Indiferent de rezultatul jocului (pe care, de altfel, nici nu l-am aflat cu precizie), realitatea rămâne aceeaşi.

„A fost internat, în stare gravă, un tânăr cu plăgi înjunghiate toracice. Agresorul a reuşit să-l «opereze» aproape perfect, în sensul că prezenta două plăgi ale părţii musculoase a inimii care au ridicat mari probleme medicilor. Agresorul a ratat, însă, «operaţia», pentru că lama a trecut la trei centimetri de artera coronară, care irigă inima. A avut parte şi de «anestezie» înaintea acestei intervenţii – era sub influenţa puternică a alcoolului. Din fericire a fost adus la timp şi cea de-a doua echipă chirurgicală, cea adevărată, a reuşit să-i coasă inima”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Între timp, „în funcţie de numărul de zile de internare, se va proceda la încadrarea faptei şi se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Se pare că bărbatul nu se poate lăuda că are noroc chior la zaruri.

Citit 1353 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.