UPDATE Avaria CET a fost remediată

UPDATE Avaria CET a fost remediată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE - Reprezentanţii CET au declarat că avaria, provocată de îngheţ, a fost remediată, iar începând cu ora 12.00 s-au făcut probele pentru repunerea în funcţiune a sistemului. Acest lucru înseamnă că de la ora 15.00 blocurile vor primi căldură şi apă caldă.


În această dimineaţă, de la ora 9.00, a fost sistată furnizarea agentului termic (apă caldă şi căldură) către a 296 de blocuri din cartierele  Aviaţei, Aurel Vlaicu şi Mico 14. Motivul constă într-o avarie apărută la magistrala nr. 2 a SC Electrocentrale, iar pentru remedierea acesteia unitatea a oprit furnizarea agentului termic în 16 puncte termice şi/sau schimbătoare de căldură.  

Cele 16 puncte termice alimentează cu agent termic (apă caldă şi căldură) 62 de blocuri din Micro 40, 81 de blocuri din Micro 39, 83 de blocuri din Micro 38, 35 de blocuri din Aurel Vlaicu şi 35 de blocuri din Micro 14. Potrivit lui Doru Meşter, reprezentant al biroului de Relaţii Publice din cadrul Electrocentrale Galaţi, în prezent echipele unităţii lucrează la remedierea avariei.

Din experienţa altor avarii la magistralele CET, reluarea furnizării agentului termic la parametrii corespunzători ar putea dura cam şase ore din momentul remedierii defecţiunii.   

Citit 1891 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2012 12:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.