Noaptea, pe Dunăre, cu infractorii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În noaptea de 28-29 ianuarie 2009, datorită unor informaţii despre faptul că mai multe persoane fură diferite mărfuri de pe navele ancorate în raza Portului Galaţi, mai multe echipe de poliţişti au intervenit pentru identificarea şi prinderea suspecţilor

Din I.C. Brătianu, cu motor gălăţean

În jurul orei 2,00 noaptea, în timp ce poliţiştii supravegheau malul drept al Dunării, în zona comunei I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, au surprins o ambarcaţiune tip lotcă, cu motor, care s-a apropiat de mal, având la bord trei persoane. Acestea au încercat să descarce anumite bunuri din barcă şi să le încarce într-o căruţă aflată pe mal.

Patrula de poliţie i-a somat şi i-a reţinut, dar din cauza întunericului, a ploii torenţiale şi a terenului accidentat, şi pentru că cele trei persoane nu s-au supus somaţiei, un agent de poliţie din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Navale Galaţi – Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Marian-Tudorel Hilohi, de 17 ani, din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, fără ocupaţie, cu antecedente, a fost astfel imobilizat şi încătuşat, celelalte două persoane reuşind să fugă.

În barca în care au fost văzute cele trei persoane a fost găsit un motor de ambarcaţiune marca Mercury, de 9,9 cai putere, în valoare de circa 8.000 de lei, furat de la ambarcaţiunea gălăţeanului S.E.. Activităţile în vederea identificării şi prinderii celorlalte două persoane continuă, iar Tudorel-Marian Hilohi este investigat pentru furt calificat.

Citit 1334 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.