Strivit de o bandă transportoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un muncitor şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de muncă produs la o societate din oraşul nostru care se ocupă cu prelucrarea maselor plastice. Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 18:00, ne-a declarat Viorel Dumitru, inspectorul şef-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs în momentul în care mai mulţi muncitori încercau să mute o bandă transportoare mobilă. În timpul operaţiunii, datorită manevrelor efectuate, s-a produs un dezechilibru, iar banda mobilă s-a prăbuşit peste unul dintre muncitori. Victima, Aurel Grigoraş (56 de ani), care era angajat ca mecanic la societatea Ersan Impex din Galaţi, a decedat pe loc, cel mai probabil datorită puternicelor lovituri suferite la nivelul capului.

În momentul de faţă, o comisie, alcătuită din inspectorii de muncă şi din procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cercetează împrejurările în care muncitorul şi-a pierdut viaţa.

Potrivit cadrelor medicale de la SMURD, care au intervenit după producerea accidentului, muncitorul a suferit traumatisme în urma cărora nu ar fi putut supravieţui. „Cadavrul muncitorului a fost găsit, practic, strivit de către utilajul ce căzuse peste el. Moartea a survenit pe loc”, a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD.

Citit 1509 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.