Traficanţi de ţigări de contrabandă, opriţi la frontiera gălăţeană

Traficanţi de ţigări de contrabandă, opriţi la frontiera gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni de la punctul de trecere Galaţi-Rutier împreună cu lucrătorii vamali au descoperit un transport de 6.340 de ţigări de contrabandă care fuseseră ascunse în două autoturisme. Prima captură a fost făcută joi, la ora 12,30, când Vasile N., de 22 de ani, cu dublă cetăţenie a vrut să intre în ţară, la volanul unui autoturism marca Opel Vectra.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit în maşina bărbatului. În urma controlului au fost descoperite într-un locaş special amenajat sub cutia de viteze a autoturismului 107 pachete de ţigări mărcile "Plugaru", "MT" şi "Winston", cu timbru de acciză Republica Moldova.

Două ore mai târziu, poliţiştii de frontieră au mai controlat un autoturism, Renault Laguna, condus de Gicu P.I., de 43 de ani. Bărbatul voia să intre în ţară cu 210 de pachete de ţigări marca "Winston" fabricate în Republica Moldova. Ţigările erau ascunse în roata de rezervă a autoturismului.

Marfa de contrabandă a fost confiscată, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi de 5.000 de lei fiecare. În plus, lucrătorii vamali au confiscat şi unul dintre cele două autoturisme.

Citit 2931 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2012 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.