Tragedie pe DN 26. Un bătrân a fost ucis de camionul unui producător de iaurt

Tragedie pe DN 26. Un bătrân a fost ucis de camionul unui producător de iaurt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 69 de ani şi-a găsit sfârşitul în această după amiază într-o staţie de autobuz din apropierea Jandarmeriei. Potrivit martorilor, bărbatul era cu soţia sa şi aşteptau autobuzul care să îi aducă în oraş. Grăbindu-se să se urce în mijlocul de transport, omul nu s-a mai asigurat şi a traversat strada în fugă.

"Soţia era pe o parte a drumului şi el pe cealaltă, chiar în staţie. Ea a văzut venind autobuzul dinspre Barieră şi l-a strigat să traverseze, să se urce în autobuz, ca să nu mai aştepte să întoarcă de la capăt. Atunci el a venit în fugă de pe partea cealaltă fără să se uite şi a fost lovit de camionul care venea pe banda a doua", ne-a declarat un martor de la locul accidentului.

În urma impactului cu, bătrânul s-a rănit grav la ca. Echipajul Ambulanţei sosit la faţa locului a încercat să îl resusciteze, dar bărbatul a murit în drum spre spital.

Şoferul autoutilitarei care l-a lovit mortal pe pieton este un gălăţean de 44 de ani. Angajat al unei firme de distribuţie, omul se afla în timpul serviciului şi susţinea că pietonul i-a apărut brusc în faţă.

"În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, la finalul cercetărilor urmând să fie înaintat cu propunerea corespunzătoare Parchetului de pe lîngă Judecătoria Galaţi", ne-a declarat subinsp. Iulian Matei din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Citit 2665 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2012 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.