Două zile de luptă cu focul

Două zile de luptă cu focul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă noaptea, la ora 01.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a fost anunţat că în zona Barboşi au lat foc mai multe anexe gospodăreşti folosite pe post de crescătorii de porci. „S-a intervenit cu trei autospeciale, iar focul a fost lichidat la ora 02.54. Au ars 180 de metri de acoperiş, furaje şi materiale textile. Cauza probabilă a incendiului este neglijenţa, focul pornind de la o ţigară care nu fusese stinsă corespunzător”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU, căpitanul Eugen Chiriţă.

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, tot sâmbătă, la orele prânzului, în apropiere de Tecuci. Focul a decimat circa opt hectare de teren. Incendiul a fost anunţat la 112 la ora 13.14. În zonă s-a acţionat cu o autospecială şi un autocamion al grupei de intervenţii de la Tecuci, iar focul a fost lichidat la ora 14.34.

La ora 21.36, pompierii au intervenit pentru a stinge o Dacie 1310 în flăcări, în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Focul a fost stins până la ora 22.20 şi din primele cercetări, incendiul a izbucnit în urma unei acţiuni intenţionate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Ieri, la ora 11.37, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost sesizat cu privire la faptul că în municipiul Tecuci a luat foc o baracă în care locuiesc nu mai puţin de 13 persoane. „Am intervenit la faţa locului cu două autospeciale, iar focul a fost lichidat la 12.50. Nu au existat victime, iar cauza probabilă a incendiului este proasta funcţionare a unui coş de fum”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, căpitanul Eugen Chiriţă.

 

 

 

Citit 1223 ori Ultima modificare Duminică, 25 Martie 2012 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.