Crimă la Pechea - Şi-a omorât soţul după ce acesta a tras-o de păr

Crimă la Pechea - Şi-a omorât soţul după ce acesta a tras-o de păr
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 37 de ani, din Pechea, şi-a înjunghiat soţul, marţi seară, după ce acesta a tras-o de păr. Bărbatul a reuşit să se târască, cu ultimele puteri, către casa părinţilor, aflată peste drum, unde a fost găsit de echipajul de la ambulanţă.

Se pare că la sosirea ambulanţei bărbatul era deja decedat. Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia şi-a înjunghiat soţul de trei ori în zona toracică, cu un cuţit de bucătărie.

„Femeia a fost plecată de acasă în cursul zilei, iar seara, pe fondul consumului de alcool, cei doi soţi au început să se certe. Bărbatul, de 43 de ani, a tras-o de păr pe femeie, iar aceasta luat un cuţit şi l-a înjunghiat”, ne-a declarat Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Autoarea crimei, Florentina Gavrilă, şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentată instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

„Se aşteaptă rezultatul necropsiei, după care femeia va fi dusă la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, a adăugat Liliana Istrate.

Florentina şi Petrică erau căsătoriţi de opt ani şi aveau un copil de şase ani. Din păcate micuţul a asistat la oribila scenă. „Vom sesiza Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru ca micuţul să intre într-un program de protecţie. În acest moment, cel mic se află în grija bunicilor paterni, care locuiesc peste drum de casa în care s-a întâmplat crima”, a conchis Liliana Istrate.

Citit 4077 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.