Un gălăţean a scos pistolul ca să-şi potolească vecinul

Un gălăţean a scos pistolul ca să-şi potolească vecinul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cearta între vecini nu e de glumă, mai cu seamă când revendicările se fac în public şi în apropierea cârciumilor. A simţit-o pe pielea sa un gălăţean care, supărat foc că fiul său era prins într-un conflict, s-a gândit să tranşeze situaţia în stradă. Ghinea N. L., de 43 de ani, a fost depistat de jandarmi marţi seara, în dreptul localului "La Bunicuţa" din cartierul Dunărea, în timp ce îl fugărea pe un alt bărbat, înjurându-l de mama focului. Oamenii legii l-au oprit pe individul furios şi au aflat, cu ajutorul poliţiştilor de la Secţia 3, că acesta dorea să folosească o armă ca să-şi "liniştească" vecinul certat cu fiul său.

"În urma controlului corporal efectuat asupra uneia dintre persoane, s-a găsit un pistol marca „Walther”, de calibru 10x22T, cu şapte cartuşe cu bile din cauciuc calibrul 10x22T", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Pistolarul a încercat să justifice întreaga scenă, argumentând că cearta dintre fiul său şi vecin era suficient de serioasă încât să impună ameninţarea cu pistolul, pe care de altfel îl deţine legal. Scuzele nu l-au scutit însă de necazuri, jandarmii întocmind actele necesare deschiderii unui dosar penal pentru ameninţare. Documentele şi pistolul au fost predate poliţiştilor de la Secţia 3, pentru continuarea cercetărilor.

Citit 1899 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2012 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.